RING OSS - 026-222 92 80

Radonmätning Gävle

RING OSS - 026-222 92 80

Om oss

Fin kullerstensgata i Gävle med äldre hus.

Välkommen till OBM Gruppen i Gävleborg! Vi är ett av Sverige största bolag inom husbesiktningar och radonmätning. 

Behöver ni hjälp med radonmätning i Gävle eller i övriga länet? Anlita oss – vi är utsedda till en av de bästa företagarna 2019 i Gävleborg.

Radonmätning i Gävle

På vårt företag har vi stor kompetens och lång erfarenhet inom fuktskador, besiktningsverksamhet och sanering. Vi hjälper er utreda om ni har radon i er fastighet genom att vi besiktigar fastigheten samt utför radonmätning.

Misstänker ni att det finns radon i er fastighet? Vi på OBM Gruppen genomför en radonmätning i Gävle men också i övriga Gävleborg för att mäta radonhalten.

Av oss får ni hjälp med:

  • Radonmätning i Gävle.
  • Uredning om radon i fastigheten.
  • Förslag på åtgärder.

När ni anlitar oss för radonmätning i Gävle får ni som kund välja vilken typ av radonmätning som passar er bäst och som ni vill ha genomförd. Vi utför både radonindikering och långtidsmätning. 

Trygg och certifierad radonmätning

Vi är ett företag som är lösningsorienterat, flexibelt och har stora resurser för att hjälpa just er fastighet. Ingen radonmätning i Gävle är för stor eller för liten för oss.

Hos oss utför endast våra radonkonsulter radonmätning i Gävle. Vår personal är certifierade radonkonsulter och har certifikation från Kiwa Sverige AB. Radon är en olägenhet för människors hälsa och en orsak till ohälsa i inomhusmiljö. Därför är det viktigt att ni som kund ska känna er trygg med att vi följer de lagar och regler som gäller vid radonmätning i Gävle samt resten av Gävleborg. 

Vi tillhandahåller även produkter som avfuktningsaggregat, mätinstrument och ventilationstillbehör.

Vi utför radonmätning i Gävle, Hudiksvall, Bollnäs, Sandviken, Söderhamn, Ljusdal, Nordanstig, Ovanåker, Ockelbo och Hofors.

Vår radonkonsult har certifikat från Kiwa.